Aanvraag succesvol ontvangen 2021-11-24T10:01:49+00:00

Aanvraag succesvol ontvangen!

Beste relatie,

Bedankt voor het vertrouwen in Solar Fiscaal en het uploaden van uw gegevens. Wij zullen uw dossier intern opmaken en ervoor zorgen dat wij uw btw teruggave verzoek secuur afhandelen met de Belastingdienst zonder dat u wordt lastig gevallen met ingewikkelde formulieren.

Wat zijn de vervolgstappen?
Wanneer uw dossier compleet is, zullen wij u aanmelden bij de Belastingdienst. Hiervan is de reactietijd van de Belastingdienst momenteel ca. 2-3 weken. De bevestiging wordt vanuit de belastingdienst direct naar ons kantoor toegezonden, u ontvangt zelf echter ook uw btw-id. Vanzelfsprekend is het niet nodig om deze aan ons door te sturen. 

De volgende stap is het verrichten van de aangifte. Deze voeren we uit zodra het aangifte tijdvak geopend is en hier krijgt u nog bericht over.

Te ontvangen poststukken

In sommige gevallen kan het voorkomen dat de Belastingdienst u in twee aparte brieven een gebruikersnaam en een wachtwoord toestuurt.  Deze waren voorheen nodig om het bankrekeningnummer door te geven aan de Belastingdienst. Sinds enkele maanden kan dit ook gewoon met uw DigiD. Desondanks ontvangen een handjevol klanten nog steeds  inloggegevens per post. Ook ontvangt u van de Belastingdienst uw btw-id.

Deze informatie ontvangen wij ook en het is niet nodig om deze aan ons toe te zenden.

Alvast hartelijk dank voor het doorgeven van uw gegevens en we kijken uit naar een fijne samenwerking!

Met vriendelijke groeten,

Team Solar Fiscaal